Maken

Datum: 2017-11-17

Tid: 19:00

Plats: Landskrona, Teatern

Biljettinfo: Biljettpris (inkl. garderob, exkl. serviceavgift): 250:- ordinarie; 200:- scenpass; 125:- ungdomar under 26 år.

Boka

I en dramatisering av Gun-Britt Sundströms kultroman Maken träffas Martina och Gustav som nyblivna studenter vid Stockholms universitet. Mot en fond av studentdemonstrationer och intellektuella diskussioner kämpar de med att försöka hålla ihop sitt förhållande. De är bästa vänner, men hur ska de kunna få sitt förhållande att fungera när behov och ideal skiljer sig åt? Kan de leva i en öppen relation? Bara ses och ha sex? Hur kommer det sig att de inte kan hitta ett sätt där båda kan vara lyckliga ihop samtidigt?! Vi följer dem genom uppbrott, mångordiga analyser och lustfyllda återföreningar.

Information om arrangemanget:
I samarbete med stadsbiblioteket i Landskrona ordnas en bokcirkel den 9 november kl. 18:00: boksnacket äger rum på Teaterrestaurangen och startar med en rundvisning på teatern. Föreställningen "Maken" den 17 november avslutas med eftersnack på Teaterrestaurangen med inbjuden gäst. Både bokcirkeldeltagare och publik är välkomna. Också detta arrangemang sker i samarbete med biblioteket.