The Doctor

Datum: 2017-05-19

Tid: 19:00

Plats: Landskrona, Teatern

Biljettinfo: Biljettpris (inkl. garderob, exkl. serviceavgift): 180:- ordinarie, 130:- scenpass, 90:- ungdomar under 26 år.

Scenpasserbjudande: 50:-

Boka

En föreställning där den nakna sanningen kan ifrågasättas: Tänk om vi kan göra något som vi aldrig trodde att vi kunde? Tänk om vi inte känner dem vi älskar på riktigt? Tänk om vi kunde göra om vår egen historia?
I sin nya självbiografiska dansföreställning vill Khamlane Halsackda ta fram det han minns från familjens flykt från Laos, över Mekongfloden, och därigenom visa på människans villkor i livets underbaraste men också mörkaste stunder…

Information om arrangemanget:
Föreställningens längd: ca en timme. Koncept och text: Khamlane Halsackda. Regi: Maria Herranz. Medverkande: Khamlane Halsackda och Rumiko Otsuka. Originalmusik och ljusdesign: Silas Bieri. Produktion: Eliana Oikawa| in-discourse. Khamlane är född i Laos och uppvuxen i London. Efter en karriär i Storbritannien flyttade han till Malmö för sju år sedan. Hans verk undersöker idéer om identitet, hur identitet upplevs och vad den betyder för oss och andra. Genom att dela sina personliga erfarenheter vill han få andra att ifrågasätta sina egna idéer och öppna sig för världen och varandra.