Medlem

Du kan bli medlem www.riksteatern.se/bli-medlem. ⇐

Välkommen till LANDSKRONA MUSIK & TEATER!

Vi är en ideell förening som startades den 30 mars 2016 och blev en riksteaterförening den 11 maj samma år. Rötterna har vi i Landskrona Kammarmusikförening, som började med att ta över Malmö Operas föreställningar när den gamla teaterföreningen i Landskrona lades ned under 2014. Efter hand utökades teaterverksamheten och på Landskrona Kammarmusikförenings årsmöte i mars 2016 togs beslutet att starta en ny teaterförening som skulle kunna ta över teaterverksamheten och utöka den ytterligare.

Medlemskap kostar 150:- per år och 80:- för familjemedlem på samma adress. Som medlem stödjer du Landskronas kulturliv och får samtidigt rabatt på föreställningar, både i Landskrona och på scener runt om i Sverige. Du får dessutom kontinuerlig information om vår verksamhet, tidningen ”Scenpass” fyra gånger om året, blir inbjuden till speciella medlemsaktiviteter, som Kickoff med Malmö Opera, och får extra rabatterat pris på vissa föreställningar.

Föreställningarna visas på Landskrona Teater, om inget annat anges.

Biljetter köps via Tickster, på Landskrona Museum och i biljettkassan på teatern en timme före föreställningen. Biljettpriserna inkluderar garderobsavgift, men serviceavgift tillkommer. Medlemmar får vanligtvis cirka femtio kronor rabatt på biljettpriser och ungdomar under 26 år får upp till femtio procent rabatt mot uppvisande av legitimation.